Felhívás Rövidtávú Lakáskiadás Munkacsoport

A lehető legszélesebb körű társadalmi egyeztetés érdekében a Munkacsoport tagjai a következők:

A Képviselő-testület feladat-és hatáskörében meghozott 123/2020. (III./18.) határozata értelmében az Önkormányzat képviseletében:

  •  Bárdi Zsuzsanna alpolgármester
  • Szücs Balázs alpolgármester

Az erzsébetvárosi lakók képviseletében 1 fő delegált:

  • egy erzsébetvárosi állandó lakcímmel rendelkező lakó

Az erzsébetvárosi civil szervezetek képviseletében összesen 1 fő delegált:

  • egy erzsébetvárosi székhellyel rendelkező civil szervezet képviselője

A rövidtávú lakáskiadással foglalkozó apartmantulajdonosokat tömörítő szervezetek nevében összesen 2 fő delegált:

  • két rövidtávú lakáskiadással foglalkozó szervezet képviselője

A minél szélesebb körű egyeztetés érdekében tanácskozási joggal részt vesz a Munkacsoport munkájában Erzsébetváros jegyzője, a rendvédelmi szervek képviselői, a Hatósági Iroda munkatársa.

A delegáltak vállalják, hogy folyamatosan egyeztetnek az általuk képviselt felekkel, valamint véleményeiket, javaslataikat képviselik a Munkacsoport működése során.

A jelentkezők közül közjegyző jelenlétében sorsoljuk ki a delegáltakat minden munkacsoporti tag – lakó, civil szervezet, rövidtávú lakáskiadással foglalkozó szervezet - esetében.

A munkában részt venni kívánó delegáltak jelentkezését 2020.10.05-ig várjuk az [email protected] e-mail címre. A jelentkezésnek tartalmaznia kell a szkennelt formában a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot. A jelentkezési lap a www.erzsebetvaros.hu honlapon, a Munkacsoportok fül alatt tölthető le.

 

Bárki elküldheti kérdéseit, javaslatait, véleményét az [email protected] e-mail címre vagy telefonon érdeklődhet a 061/4623307 telefonszámon.

Kérjük, segítse a delegáltak munkáját, hogy valóban széleskörű egyeztetés jöhessen létre a rövidtávú lakáskiadás jövőjéről!

 

airbnb munkacsoport-1090px

Letölthető dokumentumok:

kohezios_alap