• írta Török Zsuzsa Göngy
  • 2024. április. 26. péntek
  • 0

Artistaparádé a csodás BIAK csapattal

Erzsébetvárosi iskolákba, óvodákba viszi el a cirkuszművészetet a Baross Imre Artista- és Előadó-művészeti Akadémia szuper közössége, Kovács Gábor Dénes főigazgató vezetésével.
title image

Idén is ingyen cirkuszolhatnak a kerületi gyerekek!

Artistaparádé a csodás BIAK csapattal

Erzsébetvárosi iskolákba, óvodákba viszi el a cirkuszművészetet a Baross Imre Artista- és Előadó-művészeti Akadémia szuper közössége, Kovács Gábor Dénes főigazgató vezetésével. Tavaly indult az együttműködés az önkormányzat és az intézmény között, és idén még több kerületi gyermek juthat el ingyen a cirkusz varázslatos világába.

Artistaművészetet visznek iskolai tornatermekbe, óvodai terekbe a BIAK kiváló diákjai, akik szerdán a Baross suli tanulóit ejtették ámulatba: hullahoppos ügyességi számnak, kézen álló és tempó-zsonglőr produkcióknak, görkorcsolya duónak tapsolhatott a suli közönsége. A beavató cirkuszt követően május végén a diákok mennek majd vendégségbe az artistanövendékekhez: a Csengery utcai előadóteremben A Diótörő diadala című cirkuszmusicalt láthatják a gyerekek.

„Végül pedig meghívlak benneteket a Fővárosi Nagycirkuszba, ahol megnézhetitek június 26-án és 27-én a vizsga-gálaműsorunkat. Az a célunk, hogy elkápráztassunk titeket, hogy örömet szerezzünk nektek, s remélem, ez sikerülni fog” – mondta a BIAK főigazgatója a diákoknak.

A cirkuszpedagógiai programot az önkormányzat támogatja.

Galéria ehhez a cikkhez

kohezios_alap