• írta Erzsébetváros Önkormányzata
  • 2022. szeptember. 15. csütörtök
  • 0

Erzsébetváros tele van ismeretlen ismerősökkel - Oázis Díszállatkereskedés

Koletár Albert egészen kicsi gyerekkora óta imádta a vizet és a benne élő állatokat.
title image

Koletár Albert egészen kicsi gyerekkora óta imádta a vizet és a benne élő állatokat. Olyannyira, hogy az édesapját is “megfertőzte” szenvedélyes állatgyűjtése, így, mikor a gyermekből nagyfiú lett, és nekiindult a világnak, édesapja tovább folytatta az otthoni akváriumok gondozását és az állatok beszerzését. 

 

Berci nem viccelt, tényleg minden volt a víz, így a kikötőkben kezdett el dolgozni: tengerész lett és bejárta szinte az egész világot. Persze nem feledkezett el apjával közös szenvedélyéről sem, és ahonnan tudott, hozott haza valamilyen egzotikus állatot. Merthogy közben szülei megnyitották a Király utca és Izabella utca sarkán található Oázis Díszállatkereskedést, amely 1965 óta látja el az Erzsébetvárosiakat díszállatokkal és tanácsokkal a tartásukhoz. 

 

Az üzletet már több mint 20 éve Albert viszi, aki első gyermeke születésekor lemondott ugyan a hullámokról, de a víz élővilágáról nem. Hihetetlen jókedvvel, hozzáértéssel és elhivatottsággal szolgál ki minden érdeklődőt, és ha egy-egy jó sztorira vágyik valaki, nos, nála az is akad a szépséges papagájok és színesebbnél színesebb díszhalak között!



 

Erzsébetváros tele van ismeretlen ismerősökkel. 

 

Olyan emberekkel, akik részei a mindennapjainknak, és akikről annak ellenére, milyen gyakran látjuk őket, szinte semmit sem tudunk. Ebben a sorozatban olyan erzsébetvárosi szolgáltatások és üzletek tulajdonosait mutatjuk be nektek, amelyekben már nagy valószínűséggel ti is megfordultatok. 

 

És ha tetszik nektek ez a sorozat, akkor arra kérünk titeket, hogy ajánljatok nekünk olyan embereket, üzleteket, szolgáltatásokat a kerületből, akiknek érdekel a története, akikről szeretnétek többet megtudni általunk.

kohezios_alap