• írta Sári Judit
  • 2022. november. 29. kedd
  • 0

Nyitva - Kiadó üzletek fesztiválja

Az önkormányzat több üres üzlethelyiség megnyitásával járul hozzá a szolgáltatói területen működő vállalkozói szféra térnyerésének.
title image

Vállalkozna? Tervei vannak? Szívesen tenné próbára az üzleti érzékét? Akkor önt szólítja meg az erzsébetvárosi önkormányzat és a KÉK - Kortárs Építészeti Központ Nyitva Fesztiválja.

Az önkormányzat több üres üzlethelyiség megnyitásával járul hozzá a szolgáltatói területen működő vállalkozói szféra térnyerésének. Múlt héten nagyon sokan tekintették meg a leendő üzletek helyiségeit, megismerték a lakókörnyezet sajátosságait. Most már a jelentkezés időszakában vagyunk, nyolc kiváló helyen lévő üzlethelyiség várja az ötletgazdag jelentkezőket, akik jövő év elején egy teljes hónapig elstartoltathatják álmaik üzletének próbaüzemét.

Jelentkezni december 18-áig lehet, az alábbi webcímen elérhető jelentkezési lap kitöltésével.

Eredményhirdetés január 10-én, és utána néhány héttel elindulhat az egy hónapos próbaidőszak, amikor kialakulhat a vevőkör, ismerősökké válhatnak a vásárlók, hazaérkezhet Erzsébetvárosba akár az ön új vállalkozása is. Pályázzon, nyisson, és legyen otthon Erzsébetvárosban.

Részletek

kohezios_alap