• írta Török Zsuzsa Gyöngy
  • 2023. május. 11. csütörtök
  • 0

Májusban 200 forintért várja a gyerekeket a Bethlen Téri Színház

Az erzsébetvárosi teátrum folytatja A színház mindenkié sorozatát.
title image

A színház legyen mindenkié!

Májusban 200 forintért várja a gyerekeket a Bethlen Téri Színház

Az erzsébetvárosi teátrum folytatja A színház mindenkié sorozatát: 200 forintért válthatnak jegyet a nézők a május 21-én, 10 órakor látható Kisrigók című bábelőadásra, amit a Hepp Trupp társulat visz színre. Május 14-én, 10 órakor pedig a Rejtelmes erdő című előadást lehet húsz százalékkal olcsóbban megnézni.

Jegyek elérhetőek az alábbi linken.

A színház mindenkié program több mint egy évvel ezelőtt kezdődött a Bethlen Téri Színházban: olyan sikerelőadásokat láthattak a nézők 200 forintért, mint a Nemzet Művésze, a Blaskó Péter nevével fémjelzett Grane – Képzelgések Peer Gynt nyomán, a La Prima spanyol újcirkuszi előadás és a Közép-Európa Táncszínház Audibles kortárstánc produkciója.

„Nálunk a Bethlenben továbbra is fontos, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a magas színvonalú színházi előadásokat. Korábban a koronavírus járvány, jelenleg a szomszédban zajló háború és a növekvő rezsiárak mellett a színházrajongók kétszer is meggondolják, hogy mire költsenek. A nehézségek ellenére azonban mi a Bethlenben hisszük, hogy a kultúrát mindenki számára elérhetővé kell tenni, mi ezzel a programmal igyekszünk segíteni” – fogalmazott dr. Váczi László ügyvezető igazgató.

kohezios_alap