• írta Sándor Zsuzsa
  • 2024. február. 29. csütörtök
  • 0

Ingyenes önismereti csoport álláskeresőknek

Értékfeltáró önismereti csoport indul álláskeresőknek a Hutyra Ferenc utcai Család- és Gyermekjóléti Központ Fejlesztési Centrumában.
title image

Ingyenes önismereti csoport álláskeresőknek

Értékfeltáró önismereti csoport indul álláskeresőknek a Hutyra Ferenc utcai Család- és Gyermekjóléti Központ Fejlesztési Centrumában. A zárt csoportos foglalkozásokat kéthetente csütörtökönként 14 órától 17 óráig tartják. Az első találkozó március 14-én lesz. A hét alkalmas ingyenes foglalkozásokra hetedik kerületi lakosok jelentkezhetnek életkortól, iskolai végzettségtől függetlenül.

Várják többek között azokat a pályakezdőket, akik nem tudják, milyen területen helyezkedjenek el, vagy a GYES-en lévő kismamákat, akik hosszú kihagyás után szeretnének újra dolgozni. Várják azokat is, akik szakmaváltásban gondolkodnak, újba kezdenének, de kevés az önbizalmuk hozzá.

A foglalkozásokon játékos önismereti és készségfelmérő feladatokat oldanak meg, mindenki megismerheti, mik az erősségei, milyen területek illenének hozzá. Az önismereti csoportot a családsegítő központ két munkatársa, Ötvös Anna és Martzy Fruzsina vezeti majd. Fruzsina elmondta, korábban is indítottak már hasonló csoportot, s nagyon pozitív visszajelzéseket kaptak. A résztvevők közül többen állást találtak, illetve szakmai képzéseken tanulnak. Ezért is érezték úgy a családsegítő központ munkatársai, hogy idén is érdemes újra elindítani az értékfeltáró csoportot. Az álláskeresők egyik leggyakoribb problémája ugyanis az önbizalomhiány, ám  egy önsegítő közösségben nagyon sok támogatást kaphatnak egymástól is.

Elérhetőség és jelentkezés:
email: 
[email protected]
telefonszám: 
+36 1 322 0272

kohezios_alap