• írta Erzsébetváros Önkormányzata
  • 2022. augusztus. 31. szerda
  • 0

Erzsébetváros tele van ismeretlen ismerősökkel. - Sensitiv Kft.

Korábban az Akácfa utca 65. szám alatt működött, most a Dob utca és az Akácfa utca sarkán található a Sensitiv Kft., ismertebb nevén Lábászat.
title image

Korábban az Akácfa utca 65. szám alatt működött, most a Dob utca és az Akácfa utca sarkán található a Sensitiv Kft., ismertebb nevén Lábászat, ahol Basch Laci bácsi és csapata évtizedek óta teszik könnyebbé a kerületi lakosok és számtalan más, magyar és nemzetközi ügyfél életét. 


Laci bácsi informatikusként végzett, és az egyik komoly munkája kapcsán szeretett bele valódi szakmájába, amikor egy lábvizsgáló programot írt egy magyarországi kórház számára. Annyira megszerette ezt a témát, hogy átképezte magát, és az életét arra tette fel, hogy segítse az embereket, különösen a cukorbetegeket speciális, személyre szabott cipők és talpbetétek készítésével. 


A Dob utcai “rendelő” alatt egy csodálatos cipőkészítő műhely rejlik, több száz egyedi kaptafa lóg a falakon tulajdonosaik nevével, ugyanis, ha valaki egyszer igénybe vette Laci bácsi szolgáltatásait, az folyton visszajár, sőt, az egész családot és ismerősi kört is hozzá küldi. 




Laci bácsi egy igazi reneszánsz ember, így folyamatos innovációkkal is segíti a pácienseit. Programokat ír és gépeket fejleszt, hogy a vizsgálatok még pontosabbak és kényelmesebbek legyenek, és a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa annak, aki belé veti bizalmát. 


Érdemes hozzá betérni akkor is, ha azt gondoljuk, nincsen problémánk, mert, mint megtudtuk tőle, nagyon sok tünet valódi oka gyökerezhet a lábban, vagy fedezhető fel a lábakat vizsgálva - a szerző is az interjú közben tudta meg, miért kattog a dereka, és kapott rá pár perc alatt egy tökéletes megoldást. 


Erzsébetváros tele van ismeretlen ismerősökkel. 


Olyan emberekkel, akik részei a mindennapjainknak, és akikről annak ellenére, milyen gyakran látjuk őket, szinte semmit sem tudunk. Ebben a sorozatban olyan erzsébetvárosi szolgáltatások és üzletek tulajdonosait mutatjuk be nektek, amelyekben már nagy valószínűséggel ti is megfordultatok. 


És ha tetszik nektek ez a sorozat, akkor arra kérünk titeket, hogy ajánljatok nekünk olyan embereket, üzleteket, szolgáltatásokat a kerületből, akiknek érdekel a története, akikről szeretnétek többet megtudni általunk.

kohezios_alap