• írta Török Zsuzsa Gyöngy
  • 2022. augusztus. 26. péntek
  • 0

Újcirkusz a régi térben: egy kis színházban a Bethlen téren!

Prózai, táncos és újcirkuszi előadásokkal várja a nézőket szeptembertől a Bethlen Téri Színház.
title image

Egyes előadásokat 200 forintért lehet megnézni a következő évadban is

Újcirkusz a régi térben: egy kis színházban a Bethlen téren!

 

Prózai, táncos és újcirkuszi előadásokkal várja a nézőket szeptembertől a Bethlen Téri Színház.

Többek között Blaskó Pétert, Tordai Terit, Hegyi Barbarát, Kútvölgyi Erzsébetet láthatják majd a nézők estéről estére a nagy múltú teátrumban. A hírességek mellett fiatal, független alkotók, táncművészek formabontó és merész produkciói teszik egyedivé a kerület szívében található teátrumot.

 

„A színházi világ az utóbbi két évben szinte naponta változott és befogadó színházként ezekhez az igényekhez igyekeztünk alkalmazkodni” – fogalmaz érdeklődésünkre dr. Váczi László ügyvezető, akitől megtudjuk, hogy a klasszikus és kortárs prózai előadások illetve a mozgásművészetet megújító táncos és újcirkuszi előadások lesznek az évad alappillérei.

„Hangsúlyoznám az újcirkuszt, ami a színház és cirkusz eleimet ötvözi kis térben, igazán színvonalas és látványos módon a Közép-Európa Táncszínház táncművészeinek közreműködésével – fűzi hozzá az igazgató.

 

Elmondja, hogy két, népszerű musicalszínész is érkezik hozzájuk a következő évadban, illetve az ország egyik élő legendájának önálló estjéről tárgyalnak, aki több mint 75 éve van a pályán.

 

Különleges kedvezmények várják az érdeklődőket a következő évadban is. Tavaly elindították A színház mindenkié elnevezésű programot, amit folytatni fognak: egyes előadásokat 200 forintért lehet majd megnézni.

 

A járvány alatt számtalan produkció maradt helyszín nélkül, mivel több befogadó helyszín bezárt. „A Bethlen Téri Színház lehetőséget, teret biztosít ezeknek a társulatoknak is a következő évadban” – zárja gondolatait dr. Váczi László.

kohezios_alap