• írta Sári Judit
  • 2022. május. 31. kedd
  • 0

Takarítási akcióból plakátkampány

Az önkormányzat ezért most a lakosság és a turisták, látogatók felé is nyit, mégpedig plakátkampánnyal.
title image

 Takarítási akcióból plakátkampány

Sok panasz érkezik a kerület köztisztaságával kapcsolatban az önkormányzathoz, ami kissé ellentmondásos azzal, hogy a takarítást végző Erzsébetváros Kft. eszközparkja, dolgozói létszáma és munkaóráinak száma messze felette van az általános elvárásoknak. Tehát nem a takarítás kevés, a villámgyorsan újratermelődő szeméttel van némi gond, ami pedig társadalmi kérdéseket is felvet. Az önkormányzat ezért most a lakosság és a turisták, látogatók felé is nyit, mégpedig plakátkampánnyal.

- A köztisztaság jegyében született plakátkampányunk kiegészítője a rendvédelmi és a takarítási munkának. Nehéz dolgunk lesz, ha mi itt élők és itt dolgozók nem igyekszünk összefogni a tisztaság, a környezetvédelem kérdéseiben. Ne egymásra mutogassunk, hanem közösen hozzunk létre egy tiszta Erzsébetvárost, ezért kérem a kerületi lakosokat, csatlakozzanak kampányunkhoz - mondta a kerület polgármestere a gyermeknapi rendezvény megnyitóján a felnőttekhez is intézve szavait.
Törött üvegek, kutyapiszok? Ami valakinek csak egy csikk, egy csokipapír, egy vonaljegy, az összességében több kukányi szemét utcánként. Az ötletes plakátok frappáns gondolatokkal ösztönöznek arra, hogy figyeljünk oda környzetünk tisztaságára.

kohezios_alap