• írta Sári Judit
  • 2022. szeptember. 01. csütörtök
  • 0

Mászni, csúszni, gurulni, lógni, kuckózni, sőt a magasból körbekémlelni is alkalmas a Dob óvoda udvarának ma átadott legújabb játszóeszköze

Az idei költségvetésben ez a ma átadott térnövelő játszóeszköz az utolsó felújítási tétel volt, idén kiépítették a szellőzőrendszert, árnyékolót kapott az udvari hintakomplexum, a gyermekmosdóban kicserélték a WC paneleket, illetve felszerelték a beszerzett légtisztító berendezéseket is.
title image

Mászni, csúszni, gurulni, lógni, kuckózni, sőt a magasból körbekémlelni is alkalmas a Dob óvoda udvarának ma átadott legújabb játszóeszköze. Ez a játék nem csak azért különleges mert új, hanem azért is, mert konkrétan a homokozó fölé épült, és mintegy 20 négyzetméterrel növeli meg az udvar területét.

A Dob oviba több mint 90, javarészt erzsébetvárosi gyermek jár, a 3 évestől a 7 éves korig – tudtuk meg Patai Edit óvodavezetőtől. Az idei költségvetésben ez a ma átadott térnövelő játszóeszköz az utolsó felújítási tétel volt, idén kiépítették a szellőzőrendszert, árnyékolót kapott az udvari hintakomplexum, a gyermekmosdóban kicserélték a WC paneleket, illetve felszerelték a beszerzett légtisztító berendezéseket is. Jó azt látni, hogy a gyerekek boldogan, örömmel érkeznek óvodai közösségükbe.

Niedermüller Péter polgármester az átadó ünnepségen elmondta, hogy az önkormányzat számára kiemelten fontosak az oktatási, nevelési intézmények, az óvodák, az óvodai nevelés, és különös hangsúlyt fektetnek arra, hogy ezekben az intézményekben ugyanúgy biztonságban érezzék magukat a gyerekek, mint otthon. Jöjjenek velünk a Dob óvoda játszóudvarára!

kohezios_alap