• írta Erzsébetváros Önkormányzata
  • 2022. augusztus. 18. csütörtök
  • 0

Erzsébetváros tele van ismeretlen ismerősökkel - Beauty Academy

A Lövölde tér egy fogalom, nemcsak Erzsébetvárosban, de egész Budapesten is. Ezen az apró téren található egy üzlethelyiség, amelyben már a háború előtt is a szépséggel foglalkoztak.
title image

A Lövölde tér egy fogalom, nemcsak Erzsébetvárosban, de egész Budapesten is. Ezen az apró téren található egy üzlethelyiség, amelyben már a háború előtt is a szépséggel foglalkoztak. Ez így nem pontos, hiszen, ha valaki volt már fodrásznál, kozmetikusnál vagy manikűrösnél, tudja, hogy sokkal többről van szó, mint szépségápolásról - és ez az, amiben Félegyházi Török Magdolna, a Beauty Academy tulajdonosa is hisz. Olyannyira, hogy nem csak a vendégeknek segít jobban érezni magukat a bőrükben, hanem 2018 óta az utánpótlást is felkarolja folyamatos képzéseivel és mentor programjával.



 

Bár az egykoron Picúrka elnevezésű szalon mára már teljesen átalakult, pár évvel ezelőtt még jártak ide olyan vendégek, akik a háború óta ezen a helyen igyekeztek megszépülni és megszabadulni a hétköznapok nehézségeitől.

Magdolna 27 éve kozmetikus és 15 éve kéz- és lábápoló. A legjobban azt szereti a szakmájában, hogy minden nap pozitív élmény éri. Milyen jó, amikor valaki megtalálja azt a szakmát, ahol ezt elmondhatja magáról!

 

Ha titeket is érdekel, hogy vajon tovább viszi-e majd ezt a szakmát és az üzlethelyiséget valaki a családban, rossz hírünk van: Magdolna fiai nem éreztek késztetést arra, hogy a szépészeti iparban helyezkedjenek el.


Erzsébetváros tele van ismeretlen ismerősökkel.

 

Olyan emberekkel, akik részei a mindennapjainknak, és akikről annak ellenére, milyen gyakran látjuk őket, szinte semmit sem tudunk. Ebben a sorozatban olyan erzsébetvárosi szolgáltatások és üzletek tulajdonosait mutatjuk be nektek, amelyekben már nagy valószínűséggel ti is megfordultatok.


És ha tetszik nektek ez a sorozat, akkor arra kérünk titeket, hogy ajánljatok nekünk olyan embereket, üzleteket, szolgáltatásokat a kerületből, akiknek érdekel a története, akikről szeretnétek többet megtudni általunk.

kohezios_alap