• írta Sándor Zsuzsa
  • 2022. október. 20. csütörtök
  • 0

Dózsa György úti Idősek Otthonának lakóinak énekelt és táncolt újra Gencsev Gábor és Pethő- Tóth Brigitta

Az idősek hónapjának rendezvényein nem először találkoztunk Gencsev Gábor és Pethő-Tóth Brigitta művészházaspárral.
title image

Az idősek hónapjának rendezvényein nem először találkoztunk Gencsev Gábor és Pethő-Tóth Brigitta művészházaspárral. Az október eleji nyitógálán, a K11-ben a Kacsóh Pongrác Színház Jazzoperett című előadását adták elő. Fényes Szabolcs örökzöld dalait, és az akrobatikus táncokat végigtapsolta a közönség.

Az önkormányzat azonban gondol azokra a szépkorúakra is, akik a kerület bentlakásos otthonaiban élnek, esetleg egészségi állapotuk, anyagi helyzetük miatt nem tudnak színházi előadásokra járni. Nekik házhoz viszik a kultúrát.

Október 19-én, szerdán a Dózsa György úti Idősek Otthonának lakóinak énekelt és táncolt újra Gencsev Gábor és Pethő- Tóth Brigitta. Mivel már tavaly is vendégeskedtek itt, a lakók régi ismerősként üdvözölták őket. Gábor ellenálhatatlan humora mindenkit felvidított, Brigitta bájossága, és gyönyörű duettjeik pedig  sok-sok szép pillanattal ajándékozták meg az szépkorúakat. A harmincas-ötvenes évek nagy filmslágereit olyakor együtt énekelték az előadókkal. A Meseautó, a Köszönöm, hogy imádott, a Csinibaba melódiái minden gondunkat elűzték ezen a délutánon. 

kohezios_alap